tisdag 20 mars 2012

Home made....

Jag har sen en tid tillbaka gjort egen sylt till barnen. Detta för att vår leverantör nte har någon ekologiska jordgubbssýlt. Och de gillar inte hallonsylten så jättemycket pga alla kärnorna. Och blåbärssylten har en tendens att skapa mycket fläckar. Så lösningen blev en påse gubbar, en kastrull och ett kilo syltsocker. Sjukt enkelt och sjukt gott. Men nu räcker inte tiden till och jag köpte en hink av den bättre sylten de hade med gubbar i. Och kunde inte låta bli att jämföra idag, såklart. Hemma har jag nog aldrig köpt sylt. Och jag kommer inte göra det i framtiden heller. Önos jordgubbsylt smakade just det, sylt. Min ganska ekosylt med lite socker i smakade...jordgubbar. Smaksatt socker, eller söta jordgubbar. Båda fungerar, men bara det ena är bra! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar